Termeni și Condiții

Termeni si conditii

GRAND FITNESS SRL, o persoana juridica română, având sediul social situat în municipiul Satu Mare, strada Stradului, nr.4, judetul Satu Mare, România, fiind înregistrată în Oficiul Registrului Comerțului sub nr. J30/718/2015, Cod Unic de inregistrare 35140805, telefon 0772.029.678, e-mail contact@onemore.ro site web www.onemore.ro, denumită în continuare GRAND FITNESS / ONEMORE / CLUB SPORTIV, înțeleg să îmi asum următoarele angajamente:

 • ONEMORE, pune la dispozitia Beneficiarului o sala de sport cu peste 100 echipamente de tip fitness sau servicii similar sportive, corelate celor descrise anterior, denumite în continuare „Servicii”, cu mai multe echipamente specializate în acest domeniu, vestiare, sauna, dusuri, numite generic mai departe „Echipamente”.
 • Beneficiar/Client/Utilizator/Abonat/Membru : reprezinta orice persoana fizica si/sau angajat al unei entitati care este in raporturi juridice cu ONEMORE, care detine un abonament valabil / sedinta / invitatie / abonament cadou / acces temporar sau permanent / vizitator, sau are acces in sala de sport sub  orice alta forma in cadrul ONEMORE.
 • Regulamentul este stabilit pentru efectuarea normala a activitatilor si ocupatiilor membrilor, pentru ocrotirea sanatatii lor, a celorlalti utilizatori ai Echipamentelor, a personalului ONEMORE, precum si in scopul respectarii ordinii si curateniei incaperilor si echipamentelor ONEMORE.

In conditiile aratate subsemnatul Membru, am luat la cunostinta ca :

 • Aspecte medicale : nu cunosc sa am afecțiuni medicale temporare sau cronice, intoleranțe la produse alimentare, stare de graviditate, alergii, etc., numite mai departe “Informații”, iar din ultimele investigatii medicale declar in mod expres ca sunt “clinic sanatos”, aspect care mi-a fost confirmat de medici de familie/de specialitate, exonerand pe ONEMORE de orice probleme de sanatate pe care as avea ca urmare a utilizarii Echipamentelor. ONEMORE nu isi asuma responsabilitatea pentru starea de sanatate a clientilor sai. Am luat la cunoștință și sunt de acord ca ONEMORE nu are obligația de a efectua investigații suplimentare, medicale ori de altă natură, în ceea ce privește Informațiile furnizate către Clubul Sportiv. Fata de cele aratate, recunosc dreptul discreționar al personalului ONEMORE de a refuza/suspenda în orice moment exploatarea Echipamentelor de catre subsemnatul(a), în ipoteza în care din aparențele rezonabile constatate de personalul sau prepusii ONEMORE, cu propriile simțuri, rezultă că Informațiile furnizate de Beneficiar privind sanatatea sunt neadevărate sau au fost alterate pe parcursul derulării Serviciilor. 
 • Instructori si exploatarea Echipamentelor : abonatul are dreptul de a primi recomandari de la personalul calificat cu privire la utilizarea echipamentelor sportive. Clientul este obligat sa utilizeze in mod adecvat echipamentele sportive, in caz contrar, el asumandu-si raspunderea pentru expunerea la accidente sau traumatisme ce pot surveni in urma utilizarii necorespunzatoare a acestora. In cazul utilizarii necorespunzatoare a Echipamentelor, aparatelor sportive sau al unui bun al salii de sport, persoana responsabila suporta toate cheltuielile pentru remedierea prejudiciilor produse. Clubul sportiv are in componenta sa, in mod constant si instructori sportivi. Instructorii NU sunt si antrenori personali. Pentru a beneficia de serviciile unui antrenor personal, Clientul trebuie sa se adreseze acestuia si sa stabileasca conditiile, aceasta intelegere fiind in afara relatiilor dintre ONEMORE si Client. La solicitarea acestora, instructorii vor sfatui cu titlu gratuit Clientii cu privire la modul de functionare a Echipamentelor. ONEMORE recomanda abonatiilor sa tina cont de sfaturile si sugestiile instructorilor, pentru preintampinarea unor evenimente de tip suprasolicitare, accidente, fracturi, leziuni musculare etc. ONEMORE recomanda Clientilor realizarea de antrenamente progressive ca dificultate, sens in care utilizatorii isi asuma angajamentul de a utiliza in mod responsabil echipamentele din dotare. Personalul ONEMORE m-a informat despre toate acestea dar intrucat nu poate asigura permanent un instructor langa fiecare aparat, subsemnatul utilizator raspund pentru vatamarile provocate mie sau celor din jur sau pentru distrugerea Echipamentului. În continuare subsemnata(ul) Beneficiar, declar că am cunostinta de exploatarea corecta a Echipamentelor, am fost informat și mi-au fost explicate detaliat eficiența, efectele și contraindicațiile Echipamentelor. Declar că sunt de acord în mod expres cu acestea. 
 • Membrii vor pune la locul special destinat, din cadrul salii de antrenament, toate greutatile precum si orice alte echipamente utilizate in cadrul antrenamentului, la incheierea fiecarei sedinţe de antrenament. In scopul mentinerii unui grad normal de igiena, toti Membrii trebuie sa foloseasca, in timpul antrenamentului, prosoapele din dotare si sa depoziteze orice deseuri in spatiile special amenajate in acest scop in interiorul salilor.
 • Mijloace video : Subsemnatul membru am fost informat(ă) în prealabil, asupra faptului că ONEMORE utilizează mijloace de supraveghere video cu respectarea asigurării intimității personale, exceptând vestiare (in zona de schimbare a lenjeriei), cabine de duș, toalete. Înțeleg faptul că înregistrările video au în vedere în principal scopuri precum îndeplinirea unor obligații legale exprese ori pentru asigurarea pazei și protecției persoanelor bunurilor și valorilor, a imobilelor și a echipamentelor, inclusiv a bunurilor depozitate de Clienti in dupalurile din vestiare etc. Durata de stocare a datelor obținute prin intermediul sistemului de supraveghere video este proporționala cu scopul pentru care se prelucrează datele, astfel că imaginile sunt stocate pentru o perioadă de aproximativ 30 de zile, după care se șterg prin procedură automată în ordinea în care au fost înregistrate. În cazul producerii unui incident de securitate, durata depăstrare a materialului filmat relevant poate depăşi limitele normale în funcție de timpul necesar investigării suplimentare a incidentului de securitate. Păstrarea este documentată riguros, iar necesitatea păstrării este revizuită periodic. Subsemnatul abonat/utilizator ma oblig ca pe intrega durata a antrenamentelor preum si la sosisre sau plecare, sa nu fotografiez sau filmez alte persoane ori incaperi in care au loc antrenamentele, 
 • Abonamente : In momentul achizitionarii/primirii unui abonament/sedinta/invitatie/abonament cadou in cadrul ONEMORE, subsemnatul membru am fost informat(a) ca imi va fi inmanata o dovada fizica a acestuia reprezentata printr-un card personalizat, iar prin utilizarea acestuia, atat eu cat si ONEMORE vom avea acces la datele  personale furnizate prin prezentul document, tipul de abonament, perioada de valabilitate si bonusurile de care beneficiez la achizitionarea acestuia. Abonamentul este nominal si nu poate fi transmis altor persoane. ONEMORE m-a informat ca este necesar sa am asupra mea cardul, de fiecare data cand frecventez sala de sport pentru contorizarea-evidenta sedintelor din acesta. In ipoteza in care din diverse modtive voi solicita un nou card acesta va fi eliberat contra cost.
 • Dulapuri/vestiare : Clientii au acces la cheile dulapurilor din vestiare. Utilizatorul este obligat sa inapoieze cheia dulapului dupa fiecare antrenament. Pierderea sau nereturnarea cheii indreptateste ONEMORE sa perceapa costurile aferente. Chiar si aceste conditii ONEMORE nu raspunde pentru bunurile personale pierdute sau furate in incinta Clubului Sportiv, sens in care recomanda Utilizatorilor sa nu detina asupra sa bunuri de valoare cand vin la sala. Utilizatorii serviciilor ONEMORE nu vor putea depozita peste noapte obiecte personale in vestiarele clubului. ONEMORE are dreptul discretionar, ca dupa incetarea antrenamentelor sa aiba acces la dulapurile vestiarelor, putand sa taie lacate sau sa aiba acces sub orice alta forma la dulapuri. La accesul in salile de antrenament membrii sunt obligati sa aiba echipament sportiv corespunzator fiecarei zone. Este interzisa intrarea membrilor si/sau invitatilor acestora in salile de antrenament cu pantofi de strada.
 • Abonamente si tarife :  abonamentele si tarifele practicate de ONEMORE se gasesc la receptie, afisate in diverse zone ale salii de sport sau pe site-ul official www.onemore.ro.  ONEMORE isi rezerva dreptul de a modifica tarifele existente si de a refuza accesul persoanelor care au avut abonamentul anulat. ONEMORE isi rezerva dreptul de face modificari ale serviciilor, tarifelor si programului de functionare, avand obligatia sa anunte orice modificare efectuata cu cel putin 48 de ore inainte. Plata serviciilor se realizeaza la receptie, in numerar sau cu cardul si recurenta, abonamentele putand fi achitate si pe site in mod direct de catre client. Sumele plătite de către client ca preţ al Abonamentului, reprezentând accesul la serviciile oferite, nu se restituie indiferent dacă clientul utilizează efectiv sau nu serviciile menţionate în Abonament, pe parcursul perioadei de valabilitate a acestuia. Orice tip de abonament este valabil pe perioada convenita. Clientii pot solicita, suspendarea abonamentului, pentru motive de natură medicală, ca urmare a unor îmbolnăviri sau accidentări pentru o durată maxima de 15 zile calendaristice, justificate cu inscrisuri specifice. Clientul a luat la cunostinta faptul ca pentru zilele de Sarbatori Legale sau reparatii/mentenante neasteptate, se poate dispune de o intrerupere a activitatii in incinta salii, abonamentul prelungindu-se corespunzator. De asemenea, pentru situatia in care activitatea ONEMORE se intrerupe datorita unor motive independente de noi : intrerupere curent, suspendare activitate datorita unor temeiuri legale de tip pandemie, ONEMORE nu va restitui nicio suma achitata de beneficiar, insa va reprograma accesul acestuia la sala de antrenamente atunci cand acest lucru va fi permis.
 • Programul de functionare al ONEMORE este urmatorul : Luni – Vineri intre orele 06:00 – 23:00; Sambata intre orele 08:00 – 18:00 si Duminica intre orele 10:00 – 18:00.
 • Minori : copiii sub 16 ani au acces in incinta ONEMORE numai însoţiţi de parinti sau apartinatori legal indreptatiti. Minorii cu vârste între 16 şi 18 ani pot achiziționa un abonament doar cu acordul scris al unui părinte sau tutore legal şi pot folosi toate facilităţile noastre. Persoanele (abonati/utilizatori) care vin insotiti de copii minori, vor raspunde exclusiv pentru securitatea & sanatatea lor si orice prejudicii aduse Clubului Sportiv sau celorlalti participanti. Subsemnatul declar in mod expres ca in ipoteza in care voi veni insotit de unul sau mai multi minori, exonerez ONEMORE de orice incident/accident are loc in Clubul Sportiv ONEMORE ca urmare a nesupravegherii minorului. De asemenea ma oblig sa ma asigur ca nu vor fi deranjati ceilalti participant, cu riscul asumat de a parasi sala de sport la solicitarea angajatilor ONEMORE sau a prepusilor acesteia.
 • Impiedicare raspandire virusi : In contextul pandemiei COVID 19, subsemnatul/a membru declar ca am luat la cunostinta de prevederile Ordinului 619/1.077/2020 si Regulamentul de aplicare, angajandu-ma sa urmaresc si sa respect in continuare orice acte normative incidente. Confirm si am constatat cu propriile simmturi inainte de semnarea prezentei ca ONEMORE pune la dispozitie, covoare dezinfectante, solutii dezinfectante pentru maini si prosoape de hartie pentru igienizarea echipamentelor. ONEORE igienizeaza si dezinfecteaza permanent sala de sport prin echipele proprii. Subsemnatul Utilizator al Echipamentelor ma oblig sa procedez la dezinfectarea Echipamentelor la care lucrez, atat inainte de utilizare cat si dupa (la fiecare schimbare de aparat).
 • Masuri speciale SARS-CoV-2 (COVID-19) : Subsemnatul utilizator/abonat pe propria raspundere declar urmatoarele: 
  • Nu am fost diagnosticat/spitalizat/externat în ultimele 14 zile cu COVID-19, nu ma aflu în carantină sau izolare pentru suspiciune de infectare cu COVID-19 si nu s-a dispus de către autoritățile competente să efectuez un test pentru COVID-19 și încă nu am primit rezultatul acestuia; 
  • Nu m-am deplasat în ultimele 14 zile în străinătatate, într-o țară dintre cele clasificate cu risc pentru infecția cu COVID-19 – zona roșie și zona galbenă – sau în zonele de carantină sau de protecție de pe teritoriul național; 
  • După știința mea, nu am interacţionat în ultimele 14 zile cu persoane infectate sau suspecte a fi infectate cu Coronavirus SARS-CoV-2 (COVID-19), indiferent de situație, inclusiv în cadrul unor unități medicale în care am fost spitalizat/tratat;
  • Niciuna dintre persoanele împreună cu care locuiesc nu se afla în vreuna dintre situațiile de mai sus; 
  • Am luat la cunostinta si sunt de acord cu regulile generale de protecție sanitară împotriva răspândirii Sars-COV-2, precum și regulile privind accesul în bazele sportive; 
  • Participarea la sedintele de antrenament se face de bunavoie; 
  • Sunt apt din punct de vedere medical pentru participarea la sesiunile de antrenament, nesuferind de nicio boala cardiaca, psihica sau alte afectiuni de orice natura care sa nu imi permita sa particip la activitate sportiva de contact, de efort fizic variabil; 
  • Sunt de acord cu efectuarea triajului observațional zilnic la intrarea în sală și cu termometrizarea; 
  • Ma oblig sa nu ma prezint/particip la antrenamente in cazul in care acesta voi prezenta simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree, stare generală alterată) și febră mai mare de 37,30 C; 
  • Cunosc si sunt de acord cu faptul ca, cu excepția perioadei de desfășurare a activităților fizice intense, purtarea măștii este obligatorie pe toată durata prezenței în sală; 
  • În cazul în care, dupa ce am participat la activitatea de antrenament sunt declarat suspect/confirmat cu COVID-19, ma oblig sa anunt imediat reprezentantii GRAND FITNESS SRL despre aceasta; 
  • Cunosc si imi asum riscurile pentru participarea la sesiunile de antrenament si eventualele accidente sau incidente avand in vedere natura activitatii (febra musculara, intindere musculara), precum si riscul contaminarii cu COVID-19, fiind constient(a) de faptul ca toate si oricare dintre măsurile luate contribuie la diminuarea riscului de infecție COVID-19, dar nu garantează eliminarea acesteia in contextul pandemiei.
 • Ordine publica, motive excluderi : Clientul isi asuma responsabilitatea pentru incalcarea ordinii publice in incinta salii. In scopul mentinerii securitatii clientilor sau invitatilor ONEMORE, este interzis, purtarea si utilizarea armelor albe, de foc sau cu gaze ori alte obiecte care pot fi asociate unor arme albe si care pot vatama persoanele putand pune în pericol sănătatea ori integritatea corporală a persoanelor prin lovire, tăiere, împungere etc.. Distribuirea sau utilizarea bauturilor alcoolice, drogurilor, substantelor psihotropice sau etnobotanice si/sau fumatul in incinta clubului este interzisa (in continuare “Substante”. Persoanele care au utilizat inainte sau in timpul antrenamentelor Substante, sau care prin comportamentul lor prezinta riscuri pentru sine sau pentru cei prezenti in sala de sport, vor fi condusi in afara salii de sport cu consecinta interzicerii accesului la ONEMORE. In aceasta situatie orice sume achitate catre ONEMORE nu vor fi restituite. 
 • Parcari : ONEMORE detine o parcare pe care, in masura spatiului, o pune la dispozitia Clientilor.  ONEMORE nu asigura paza parcarii si nici nu raspunde pentru prejudiciile aduse autovehiculelor, bicicletelor, motocicletelor, trotinetelor sau altor echipamente de deplasare, fara a se limita la furturi, distrugeri sau altele asemenea.
 • Politica antihartuire, Bullying : Membrilor li se interzice utilizarea in cadrul clubului GRAND FITNESS, a unui limbaj neadecvat sau ofensator precum si orice tip de violenta fizica si/sau verbala, atat fata de ceilalti membri sau invitati ai membrilor cat si fata de personalul ONEMORE. Membrii nemultumiti de serviciile ONEMORE trebuie sa anunte receptia in acest sens ori sa completeze  in caietul de sugestii si reclamatii, aflat la receptia clubului. ONEMORE promoveaza in cadrul Clubului Sportiv un compirtament bazat pe egalitate și respect pentru demnitatea fiecărei persoane, indiferent de sex, rasă, clasă socială sau etnie, stare civilă sau stare de sănătate, vârstă, dizabilități, orientare sexuală, religie, convingeri politice, funcție sau nivel professional. Se interzice in mod expres : solicitări de favoruri sexuale; comentarii, glume și insinuări jignitoare sau înjositoare; propuneri sexuale, avansuri sau solicitări de întâlniri; afișarea, trimiterea, expedierea prin e-mail de materiale ofensatoare; întrebări, comentarii sau insinuări despre activitățile sexuale sau viața privată a unei persoane; contact fizic neadecvat (de ex. sărut, atingere, bătaie ușoară cu palma sau frecarea ușoară de o persoană); o amenințare, un beneficiu sau o promisiune directă sau implicită; comportament care creează un mediu ostil; gesturi jignitoare; priviri fixe inadecvate; comportament intimidant, abuziv din punct de vedere fizic sau amenințător; comportament care denigrează, ridiculizează sau umilește o persoană, în special în fața celorlalti; subminarea constantă a unei persoane și a capacității sale de a face fata Echipamentelor si eforturilor fizice; provocarea intenționată a eșecului unei persoane; comportamente care sunt considerate infracțiune conform legislației penale.
 • Animale companie, mancare : In cadrul salii de sport ONEMORE, este interzis accesul cu animale de companie, mancare semipreparata, preparata, inghetata bauturi alcoolice, cocteiluri preparate de abonat de natura sa creasca sau imbunatateasca performantele fiziceetc..
 • Protectia datelor cu caracter personal : în baza art.13 din Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European și al Consiliului din 27 aprilie 2016, vă informăm că vom colecta și prelucra datele D-voastră cu caracter personal, “Datele personale”, cu buna credinta si in realizarea scopourilor specificate in prezenta Informare.
  • Datele personale prelucrate sunt urmatoarele :
 • Nume și prenume, adresa de domiciliu, data nașterii, semnatura, numar telefon, imaginea, e-mail, inaltime, greutate, înregistrări video din spațiile / salile de sport și intrările în spațiu;
  • Datele personale sunt prelucrate in urmatoarele SCOPURI :
 • Pentru întocmirea prezentului Regulament;
 • In cazul in care apelati la serviciile noastre pentru a urmări și îmbunătăți evoluția Dvs; 
 • In cazul in care apelati la adaptare anatomica, pentru a urmări și îmbunătăți evoluția;
 • Pentru identificarea Clientului
 • Colectarea debitelor, recuperarea creanțelor, executarea silită a sumelor datorate;
 • monitorizarea, securitatea și paza persoanelor, a spațiilor, a bunurilor, prin camerele video amplasate la sediul ONEMORE;
 • Realizarea analizelor ce pot conduce la profilarea dumneavoastră în scopul marketingului direct, de exemplu evaluarea serviciilor noastre, istoricului serviciilor de are ati beneficiat; pentru primirea de newslettere/alte comunicări de tipul unor reduceri de preturi oferite cu ocazia zilei de nastere, reminder programari, pentru promovarea serviciilor, în cazul în care v-ați exprimat un astfel de acord de marketing/consimtamant;
 • Verificarea satisfacției clientului și a calității serviciilor și produselor achiziționate, în temeiul interesului legitim al îmbunătățirii permanente a serviciilor ONEMORE.
  • Datele personale sunt prelucrate in baza urmatoarele TEMEIURI legale :
 • în baza consimțământului dumneavoastră (ex.pentru marketing direct), în temeiul art.6, alin. (1) lit. a) din Regulament;
 • pentru executarea uni contract la care persoana vizata este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate inainte de incheierea unui contract, inscrisul numit Condiții generale de furnizare a serviciilor, fiind considerat un contract, în temeiul art.6, alin.(1) lit.a) din Regulament;
 • în scopul intereselor legitime urmărite de ONEMORE (ex.recuperarea creanțelor aferente relației contractuale încheiate, asigurarea securității persoanelor și bunurilor etc.), dar având în vedere protejarea intereselor, drepturilor și libertăților fundamentale ale persoanei vizate, în temeiul art. 6 alin. (1) lit. f) din Regulament.
  • Datele personale sunt prelucrate pe următoarele perioade de timp :
 • pe durata de valabilitate a contractelor încheiate cu ONEMORE (pe perioada de valabilitate a abonamentului), la care se adaugă 3 ani de la încetarea relației contractuale, dacă printr-o prevedere legală aplicabilă nu este necesară păstrarea pe o perioadă mai mare. 
 • În situația în care vă retrageți consimțământul de marketing direct, datele dumneavoastră nu vor mai fi prelucrate în acest scop, din momentul retragerii consimțământului.
  • Persoane Împuternicite și Destinatarii Datelor personale :

Datele personale pot fi transmise către următoarele categorii de destinatari: a) persoana vizată, reprezentanții persoanei vizate, b) angajatii ONEMORE in vederea exercitarii serviciilor solicitate, c) avocați, aparatori ai intereselor ONEMORE, d) furnizori de servicii IT sau gazduire, e) companii de curierat in cazul trasnmiterii corespondentei, d) autorități publice din România ex.ANAF, autoritati care au drept de control a activitatii ONEMORE. Datele personale, in cazul in care vor fi transmise terților vor fi adecvate, pertinente și neexcesive, prin raportare la scopul în care au fost colectate și care permite transmiterea către un anumit terț.

  • Necesitatea prelucrării Datelor personale :

În situația în care refuzați prelucrarea Datelor personale pentru scopurile stipulate mai sus, ONEMORE va fi în imposibilitatea de a iniția raporturi juridice cu dumneavoastră sau de a le continua, întrucât nu va putea respecta  cerințele legale minimale în domeniul in care activeaza, de a încheia/ derula/ executa serviciul solicitat de dumneavoastră. În situația în care nu sunteți de acord cu prelucrarea Datelor personale în scop de marketing direct sau pentru contactarea dumneavoastră în scopul obținerii opiniei dumneavoastră cu privire la serviciile și produsele oferite sau achiziționate, relația contractuală dintre dumneavoastră și ONEMORE nu va fi afectată în niciun fel.

  • În calitate de persoană vizată, aveți următoarele DREPTURI cu privire exclusiv la Datele dumneavoastră
 • dreptul de acces la date conform art. 15 din Regulament;
 • dreptul de rectificare a datelor, conform art. 16 din Regulament;
 • dreptul de ștergere a datelor, conform art. 17 din Regulament;
 • dreptul la restricționare a datelor, conform art. 18 din Regulament;
 • dreptul la portabilitatea datelor, conform art. 20 din Regulament;
 • dreptul de a obiecta, conform art. 21 din Regulament;
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automatizate, inclusiv profilare, conform art. 22 din Regulament;
 • dreptul de a vă adresa Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal și Justitiei.
  • Alte informatii

Menționăm că, potrivit art.7 alineat 3 din Regulament, aveți dreptul de a vă retrage oricând consimțământul de marketing direct și de realizare a profilului dumneavoastră în scop de marketing. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată, transmisă la sediul societatii noastre, sau pe e-mail la contact@onemore.ro. În cazul în care veți adresa o solicitare privind exercitarea drepturilor dumneavoastră privind protecția datelor, ONEMORE va răspunde acestei solicitări în termen de 30 de zile, în condițiile prevăzute de Regulament. Precizăm că această informare este realizată pentru informarea dumneavoastră, nefiind transmisă în scopul colectării consimțământului dumneavoastră pentru operațiunile de prelucrare menționate. Puteți consulta permanent pe site-ul www.onemore.ro, apartinand GRAND FITNESS SRL.

 • Mesaje sms / e-mail / alte conturi platforme socializare de informare despre programări sau noutati, intreruperi ale serviciilor. 

Dorim să vă trimitem mesaje SMS sau WhatsApp ori asimilate unor conturi sociale, la numărul de telefon sau adresa de e-mail furnizata, prin care să vă anunțăm când s-au modificat programele, orarul sau abonamentul d-voastră.

  • MESAJE SMS DE ZIUA DE NAȘTERECU FELICITĂRI ȘI PROMOȚII

De ziua d-voastră, dorim să vă trimitem mesaje SMS sau WhatsApp ori asimilate unor conturi sociale, de felicitare și atunci când se poate, să vă oferim și promoții personalizate. Mesajele vor fi expediate pe numărul de telefon furnizat sau pe conturile de socializare.

  • MESAJE SMS CU PROMOȚII ȘI OFERTE

Dorim să vă sunăm sau să vă trimitem mesaje SMS sau WhatsApp ori asimilate unor conturi sociale, atunci când avem oferte reduse și promoții, generale sau personalizate, pe care le considerăm relevante pentru interesul D-voastră. 

  • EMAIL/MESAJE CU NOUTĂȚI, PROMOȚII ȘI OFERTE

Dorim să vă transmitem pe adresa de e-mail furnizată sau mesaje mesaje SMS sau WhatsApp ori assimilate unor conturi sociale cu noutăți despre tehnologii, aparate, oferte și promoții de la ONEMORE.